COCOA

Nie możemy znaleźć produktów spełniających kryteria.

Cocoa to firma kojarzona przez wszystkie osoby, które interesują się superfoods. Produkty sygnowane tą marką powstały na bazie surowej czekolady i zaliczają się do kategorii raw eko. Firma od początku istnienia, a więc od roku 2010 jest wierna swoim założeniom, a więc stawianiu na najwyższej klasy składniki, z których powstaje jej asortyment, niegdyś niszowy, dzisiaj już coraz popularniejszy.

W produktach Cocoa kluczowe znaczenie odgrywają nieprażone i ekologiczne ziarna kakaowca. Czekolady oferowane przez firmę są wytwarzane w temperaturze poniżej 45°C, dzięki czemu oddają pełnię smaku kakao. Składnik ten nie jest poddawany procesowi prażenia, a tym samym zachowuje wszelkie swoje właściwości. Dzisiaj wytwory firmy Cocoa są znane niemalże na całym świecie. Każda osoba dbająca o swoje zdrowie docenia idealny, pełnowartościowy smak czekolady.

Cały asortyment marki Cocoa jest wyjątkowy. Ich sekretem jest wyjątkowa receptura, a więc 100% organicznych składników. Produkty są słodzone cukrem z kwiatu palmy kokosowej, nie zawierają alergenów, a więc mleka, glutenu oraz soi. Słynne już surowe czekolady Cocoa wytwarzane z najlepszych ziaren kakaowca pochodzących jedynie z ekologicznych upraw. Sięgając po takie produkty, mamy pewność, że dostarczamy do naszego organizmu wszystko to, co najlepsze i jednocześnie zdrowe.

Żywność na bazie surowej organicznej czekolady oferowana przez Cocoa to m.in. figurki czekoladowe, tabliczki czekolady, bakalie oblewane czekoladą, różne kremy czekoladowe i orzechowe, orzechy i nie tylko. Ciekawą opcją są również zestawy prezentowe, które są pięknie zapakowane w gustowne i niezwykle eleganckie pudełka. Z kolei linia produktów OCTOchocolate to coś zupełnie innego. Przysmaki z tej serii również są wytwarzane na bazie ekologicznego surowca, ale nie jest tu stosowane ograniczenie dotyczące niskiej temperatury. Każda osoba, która choć raz spróbuje wyrobu marki Cocoa, natychmiast pokocha smak surowej czekolady.